Cursuri auto oferite de profesionisti !

Iti doresti sa faci scoala de soferi si sa mai ai timp si de invatat sau de birou ?
Nimic mai simplu, Scoala de soferi Driving Safe,

ofera o gama variata de servicii pentru conducatorii auto.
Acum poti fi luat de acasa si instruit de un profesor dedicat care va veni sa te ia la ore de 
UNDE POTI si CAND POTI !

In acest sens scoala de soferi iti propune un pachet de scolarizare PREMIUM.

Unul dintre obiectivele noastre este de a oferi facilitati pentru toate nevoile actualilor sau viitorilor soferi, inregistrare, licentiere, siguranta si servicii excelente la preturi extrem de avantajoase.
Inalta calitate a serviciilor, cursurile convenabile si cuprinzatoare de educatie pentru soferi, oferite la cele mai mici costuri, au facut din scoala noastra alegerea potrivita pentru sute de cursanti.

PACHETUL STANDARD ... DOAR 1400 LEI

30 ore de conducere incluse in pret
30 de ore de teorie incluse in pret
2 ore de prim ajutor incluse in pret

Plata in 3 rate

La cerere
ore suplimentare de condus

Intocmirea dosarului pentru examen
Autoturism disponibil in ziua de examen
Intocmirea fisei cursantului

Cursurile de pregatire teoretice si practice din cadrul scolii de soferi pot fi predate atat in limba romana cat si in limba engleza urmand ca la inscriere sa se specifice modalitatea de predare conform preferintelor.

Cum sa ajung in posesia carnetului de conducator auto in 4 pasi !

INSCRIEREA

Daca ai ajuns sa citesti aceste randuri inseamna ca iti doresti sa devii un conducator auto, probabil ca este o dorinta care o ai de la 10 ani sau poate ca ai nevoie de permisul de conducere pentru a tine pasul cu viteza in care se deruleaza lucrurile in viata ta, ce mai conteaza, important este ca ai ajuns in locul potrivit. Pentru a trece la pasul urmator te rog sa completezi formularul de inscriere de mai jos.

CURSUL DE LEGISLATIE

Cursului de legislatie din cadrul scolii de soferi Driving Safe, urmareste sa prezinte intr-un mod interactiv elementele teoretice necesare formarii unui conducator auto. Dupa ce vom parcurge impreuna notiunile de siguranta rutiera descrise in Codul Rutier, vom invata care sunt tainele autovehiculului, cum functioneaza acesta? Cum sa acordam primul ajutor in caz de accident? Care sunt normele de conduita preventiva si care este rolul acestora in economia sigurantei rutiere.

CURSUL DE CONDUCERE

La Driving Safe cursul de conducere este o placere, in acest curs vei exersa practic situatiile deja invatate in cursul de legislatie. Venim in sprijinul tau cu un program flexibil si cu exercitii practice care sa te ajute sa ajungi un conducator auto de invidiat.

EXAMENUL

Examenul de conducere este concretizarea muncii noastre, aici vom arata impreuna ca ceea ce am declarat in pasii de mai sus nu sunt povesti, muncim la imbunatatirea continua a procesele de predare din cadrul scolii de soferi Driving Safe pentru ca acest pas sa devina o formalitate.

Economiseste timp, completeaza formularul! Te cautam noi!

INSCRIE-TE LA SCOALA DE SOFERI!
NUME

Adresa de e-mail

Telefon

Subiect

Mesajul tau

*Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site

Acte necesare la inscriere:

– carte/buletin de identitate in original

– cazier judiciar cu mentiunea “EXAMEN AUTO”

– fisa medicala

– aviz psihologic

– avans minim 300 lei

Cel mai important aspect pentru educatia conducatorului auto este siguranta, de aceea cursurile noastre ofera educatia corespunzatoare si pune la dispozitie instructori cu experienta, autorizati si cu automobile performante, intr-o stare excelenta de functionare si confort. In cazul in care sunteti in cautarea de servicii pentru obtinerea carnetului de conducere, scoala de soferi Driving Safe cu sediul in Bucuresti, Str.  …………………………………………., va poate ajuta sa deveniti un conducator auto responsabil si calificat.

Cum sa ajung in posesia carnetului de conducator auto in 4 pasi!